Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου!



Φίλε Γείτονα, Φίλη Γειτόνισσα!

   Ονομάζομαι Πλούταρχος Πάστρας, είμαι 21 Ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι μας, κατάγομαι από την Ήπειρο και την Κεφαλλονιά, κι εργάζομαι ως Διευθυντής κι Αρχισυντάκτης στην νεοσύστατη Ηλεκτρονική Εφημερίδα «Ελεύθερη Άποψη ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ». Για πρώτη φορά  κατεβαίνω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Γαλάτσι Νέα Αρχή» με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μαγκανάρη. 
   Στις αυτοδιοικητικές εκλογές αυτές, λοιπόν, συμμετέχω εκπροσωπώντας όχι μόνο την νεολαία του Γαλατσίου μας, αλλά και όλης της Ελλάδας, θέλοντας  να δώσω το μήνυμα σε όσους θέλουν να «διώξουν» εμάς τους νέους, από την πόλη μας, από την πατρίδα μας, ότι εμείς όχι μόνο δεν θα τους κάνουμε την χάρη, εγκαταλείποντας αυτήν την ένδοξη γη στην οποία γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε κι αγαπήσαμε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο, με τα καλά της και τ’ άσχημα της, αλλά ότι θα παραμείνουμε ώστε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο κι αλληλέγγυο μέλλον, ένα μέλλον που το απαιτούμε και που μας αξίζει!
   Στόχος μου είναι, εκτός του να αναδείξω τα προβλήματα της πόλης μας, που μας απασχολούν, τα οποία ειδικά εν καιρώ κρίσης, είναι αρκετά μεγάλα, να προτείνω τρόπους αντιμετώπισής τους και ειδικά για την κατηγορία των γειτόνων μας, που έχουν βρεθεί σε δυσχερή θέση, εξαιτίας της βέβηλης αλυσίδας των μνημονίων που μας σφυροκοπούν με τα καταστροφικά αποτελέσματα τους, καθημερινά. 
   Επίσης, θέλω να καταθέσω τις σκέψεις μου και τις θέσεις μου για ένα ομορφότερο και φωτεινότερο Γάλατσι με περισσότερους ελεύθερους χώρους, περισσότερο πράσινο, καλύτερη δικαιοσύνη και τουτ’ έστιν ασφάλεια,  με οικονομική, αλλά και πολιτιστική ανάπτυξη και προ πάντων καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους εμάς του Γαλατσιώτες, το οποίο θα αποτελεί το πρότυπο Δήμου όχι μόνο στην Περιφέρεια μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα μας! Σε όλα αυτά που προείπα έρχομαι να συνεισφέρω κι εγώ με τη ματιά μου, ως νέος Άνθρωπος, νέος Πολίτης κι ως νέος Δημοσιογράφος.   
   Τέλος, ένα μόνο πράγμα ζητώ από σας, να με κρίνετε και να με αξιολογήσετε για τις συγκεκριμένες θέσεις μου σε όλα αυτά τα μείζονα θέματα που έθιξα και όπου αφορούν το Γαλάτσι μας.
   Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους τους γείτονες και τις γειτόνισσες της πόλης μας του Γαλατσίου,

Πλούταρχος Πάστρας


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου